Легендата на Спартак Варна Енчо Недев изрази увареност, че соколите ще

...
Легендата на Спартак Варна Енчо Недев изрази увареност, че соколите ще
Коментари Харесай

Легенда на Спартак : Щастлив съм, че отбор със славна история като нашия се завърна там, където му е мястото

Легендата на Спартак Варна Енчо Недев изрази увареност, че  " соколите " ще запишат още три победи до края и ще финишира преди всичко във Втора лига.

Това е и задачата пред варненци, които към този момент си осигуриха на доктрина завръщането в групата на майсторите, само че в случай че завършат на върха ще си разделят обща награда от 50 000 лв., обещана им от притежателя на клуба Павлин Николов.

Спартак е водач, с 4 точки през Септември, като в оставащите си три дуела приема Литекс, гостува на Лудогорец 2 и завършва сезона със съименика си от Плевен.

Ето какво сподели Недев:

" В събота нашите ще стоварят гнева си върху Литекс, защото ще желаят да се оправдават пред почитателите ни за загубата в Балчик, а и да ги зарадват с добър футбол и победа в първия си мач към този момент като член на елита.

Аз съм доста благополучен, че тим със славна история като Спартак се завърна там, където му е мястото, само че още по-щастлив съм, че го направи изрично с игра и резултати, и само с футболни средства. Ние показахме по безапелационен метод, че сме най-хубави в тази група. Честитя триумфа на треньорите, играчите, ръководителите и почитателите ".
 Спартак (Варна) разгласи вход свободен за мача против Литекс
Спартак (Варна) разгласи вход свободен за мача против Литекс

След като си обезпечи завръщане в елита
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР